Det känns som om hösten och det gråa vädret äntligen har kommit även till Södra Sverige och det är dags att byta menyn igen och det är väl tur det för på slutet blev det svårt att få tag på bra mogna avokados.
Det är Cashew och Tahini för hela slanten och det gäller både de två nya säsongsburgarna och även vår nya snacksmeny.
Här följer ingredienserna:
Burgarna:
Cashroom
Toppingen:
- Skogssvamp
- Röd Chili
- Röd Paprika
- Gul Lök
- Socker
- Vitlöksalt
- Örtsalt (Selleri)
Såsen:
- Cashew
- Näringsjäst
- Vitlök
- Senapspulver
- Sojadryck
- Muskotnöt
- Lök
Wasted
Toppingen:
- Rödbetor
- Gul Lök
- Ananas
- Bay Kuhn (Tofu/Soja)
- Vegan Omelett
Vegan Omelett
- Tofu (Soja)
- Soyadryck
- Glutenfri Vetestärkelse
- Psylliumfröskal
- Potatisfiber
- Guarkärnmjöl
- Lök
- Tapiokastärkelse
- Senapspulver
- Svartpeppar
Såsen:
- Cashew
- Tapiokastärkelse
- Näringsjäst
- Äppelcidervinäger
- Vitlök
Snacks:
Michigan Style DOGG
Korven:
- Soja
- Lök
- Äppel
- Metylcellulosa som stabiliseringsmedel
Topping:
- Soja
- Vitlök
- Spiskummin
- Koriander
- Lök
- Selleri
- Tomat
- Paprika
- Chili
Jalisco Fries
- Soja
- Vitlök
- Spiskummin
- Koriander
- Lök
- Selleri
- Tomat
- Paprika
- Chili
- Jalapenos
- Sesam
Platter
- Avokado
- Vete
- Gluten
- Paprika
- Lök
- Vitlök
- Sötpotatis
Såserna:
- Soja
- Tomat
- Chili
- Senapspulver
- Äppelcidervinäger
- Vitlök
Nachos & Tortilla
- Majs
- Vitlök
- Lök
- Tomat
- Paprika
- Chili
- Cayenne
- Koriander
- Sesam