Burgare
THE BURGERS
Choose Your Topping
Mustard and Mayo
Klassikern Bland Vegan Burgare
Vegan Bar’s Senapsmayo & Vegan Cheddar Jacks.
Serveras med Bay Kuhn och Senapsmarinerad
Stekt Gul Lök.


Chimajo
Rökig Het
Vegan Bar’s Rökiga Chipotlemayo och Jalapeñoaioli. Serveras med Stekt Röd Chili & Chili Picklad Silverlök, Morot, Broccoli & Rödbeta.
121:-Mushy Mushy
För Svampälskaren
Rödvinssås gjord på Ekologisk och Kravmärkt Rödvin som tillverkas av handplockade druvor från de västra sluttningarna av de Chilenska Anderna, i området Valle Central.
Vegan Mushrooms Jacks & Ruccola.
Serveras med Stekta Skogschampinjoner, Portabello, Ostronskivling, Kantareller och Bananschalottenlök kryddade med Örtsalt & Dragon.
131:-
På Tillfälligt Besök

BLUEFACE
Chef’s Special
Tahinimayo med citron, bjäst, tofu och persilja.
Serveras med stekta champinjoner, soltorkade tomater och sparris.
139:-
BURGER BOWL
Ugnsbakad potatis, röd lök, paprika, jalapenos, morot & palsternacka.
Serveras med Sötpotatispommes, Citron marinerad Grönkål, Sparris, Majsmjöl Panerad Portabello & Tahiniapelsinsås
159:-Sides
Sliced Potato Dippers.
Crispy and tasty with skin-on.
Perfect for dipping!
Sweet Potato Fries with a savoury coating.
Healthy and low-fat alternative to regular fries.
Fries served with chili sauce with black beans, sriracha mayo, roasted onions and jalapenos.
A TASTE OF TENNESSEE
Tennesee Sour Mash Whiskey
Marinerad Sojafärs
med Svarta Bönor, Svart Ris, Champinjoner, Rödbetor, Paprika, Hickory & Timjan