Sommaren är här och i år verkar den stanna och inte regna bort som förra året.
För att fira det har vi en speciell sommarmeny med två burgare med somriga smaker, ända fram till September.
Den första burgaren heter Midsummer och ersätter Aburger på menyn och består utav Coleslaw med äpplen, ruccola och en blåbärssås gjord på ekologiska blåbär. Sött blandas med surt och syrligt.
Den andra är Green Goddess med avokado, ekologiska groddar och en avokadosås med bland annat koriander och pistagenötter. Serveras med Corn on The Cob och sötpotatispommes.
Ingredienser:
Midsummer:
Coleslaw:
- Mayo
- Rödkål
- Vitkål
- Rädisor
- Gul- och Orangemorötter
- Äpple
- Svartpeppar
- Vitlök
- Senap
- Salt
- Lönnsirap
Blåbärssåsen:
- Ekologiska Blåbär
- Molass
- Vitlök
- Jalapenos
- Äppelcidervinäger
- Senap
- Tomat
- Lök
Topping: Ruccola
Green Goddess
Topping:
- Avokado
- Groddar (alfalfa bland annat)
- Småbladssallad
Green Goddess Sås:
- Avokado
- Pistagenötter
- Olivolja
- Koriander
- Persilja
- Vitlök
- Jalapenos
- Lime