Sommarmeny 2018

Sommaren är här och i år verkar den stanna och inte regna bort som förra året.
För att fira det har vi en speciell sommarmeny med två burgare med somriga smaker, ända fram till September.

Den första burgaren heter Midsummer och ersätter Aburger på menyn och består utav Coleslaw med äpplen, ruccola och en blåbärssås gjord på ekologiska blåbär. Sött blandas med surt och syrligt.

Den andra är Green Goddess med avokado, ekologiska groddar och en avokadosås med bland annat koriander och pistagenötter. Serveras med Corn on The Cob och sötpotatispommes.

 

Ingredienser:

Midsummer:

Coleslaw:

  • Mayo
  • Rödkål
  • Vitkål
  • Rädisor
  • Gul- och Orangemorötter
  • Äpple
  • Svartpeppar
  • Vitlök
  • Senap
  • Salt
  • Lönnsirap

Blåbärssåsen:

  • Ekologiska Blåbär
  • Molass
  • Vitlök
  • Jalapenos
  • Äppelcidervinäger
  • Senap
  • Tomat
  • Lök

Topping: Ruccola

 

Green Goddess

Topping:

  • Avokado
  • Groddar (alfalfa bland annat)
  • Småbladssallad

Green Goddess Sås:

  • Avokado
  • Pistagenötter
  • Olivolja
  • Koriander
  • Persilja
  • Vitlök
  • Jalapenos
  • Lime

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *