
ABURGER
Vegan Cheddar Jacks, Småbladsalladmix & Vegan Bar’s Agave Burgar Dressing gjord på Ekologisk Agave Sirap & Amerikansk Senap
99:-
Alla Burgare, Såser, Dressingar och Mayo är Hemmagjorda!
Tennesee Sour Mash Whiskey
Marinerad Sojafärs
med Svarta Bönor, Svart Ris, Champinjoner, Rödbetor, Paprika, Koriander och Timjan
Jordnötssmör, Zucchini, Morötter, Koriander, Röd Lök och Hickory
Senaps- och basilikamarinerad Portabello
Choose Your Topping
Vegan Cheddar Jacks, Småbladsalladmix & Vegan Bar’s Agave Burgar Dressing gjord på Ekologisk Agave Sirap & Amerikansk Senap
99:-
Klassikern Bland Vegan Burgare
Vegan Bar’s Senapsmayo & Vegan Cheddar Jacks.
Serveras med Bay Kuhn och Senapsmarinerad
Stekt Gul Lök.
Rökig Het
Vegan Bar’s Rökiga Chipotlemayo och Jalapeñoaioli. Serveras med Stekt Röd Chili & Chili Picklad Silverlök, Morot, Broccoli & Rödbeta.
121:-För Svampälskaren
Rödvinssås gjord på Ekologisk och Kravmärkt Rödvin som tillverkas av handplockade druvor från de västra sluttningarna av de Chilenska Anderna, i området Valle Central.
Vegan Mushrooms Jacks & Ruccola.
Serveras med Stekta Skogschampinjoner, Portabello, Ostronskivling, Kantareller och Bananschalottenlök kryddade med Örtsalt & Dragon.
131:-Sliced Potato Dippers.
Crispy and tasty with skin-on.
Perfect for dipping!
Vegan Bar’s Homemade Coleslaw with kale, red cabbage, cabbage, radishes & yellow and orange carrots.
Sweet Potato Fries with a savoury coating.
Healthy and low-fat alternative to regular fries.
Fries served with chili sauce with black beans, sriracha mayo, roasted onions and jalapenos.