Höstmenyn 2018

Det känns som om hösten och det gråa vädret äntligen har kommit även till Södra Sverige och det är dags att byta menyn igen och det är väl tur det för på slutet blev det svårt att få tag på bra mogna avokados.
Det är Cashew och Tahini för hela slanten och det gäller både de två nya säsongsburgarna och även vår nya snacksmeny.

Här följer ingredienserna:

Burgarna:

Cashroom

Toppingen:

  • Skogssvamp
  • Röd Chili
  • Röd Paprika
  • Gul Lök
  • Socker
  • Vitlöksalt
  • Örtsalt (Selleri)

Såsen:

  • Cashew
  • Näringsjäst
  • Vitlök
  • Senapspulver
  • Sojadryck
  • Muskotnöt
  • Lök
Wasted

Toppingen:

  • Rödbetor
  • Gul Lök
  • Ananas
  • Bay Kuhn (Tofu/Soja)
  • Vegan Omelett

Vegan Omelett

  • Tofu (Soja)
  • Soyadryck
  • Glutenfri Vetestärkelse
  • Psylliumfröskal
  • Potatisfiber
  • Guarkärnmjöl
  • Lök
  • Tapiokastärkelse
  • Senapspulver
  • Svartpeppar

Såsen:

  • Cashew
  • Tapiokastärkelse
  • Näringsjäst
  • Äppelcidervinäger
  • Vitlök

 

Snacks:

Michigan Style DOGG

Korven:

  • Soja
  • Lök
  • Äppel
  • Metylcellulosa som stabiliseringsmedel

Topping:

  • Soja
  • Vitlök
  • Spiskummin
  • Koriander
  • Lök
  • Selleri
  • Tomat
  • Paprika
  • Chili
Jalisco Fries

 

  • Soja
  • Vitlök
  • Spiskummin
  • Koriander
  • Lök
  • Selleri
  • Tomat
  • Paprika
  • Chili
  • Jalapenos
  • Sesam
Platter
  • Avokado
  • Vete
  • Gluten
  • Paprika
  • Lök
  • Vitlök
  • Sötpotatis

Såserna:

  • Soja
  • Tomat
  • Chili
  • Senapspulver
  • Äppelcidervinäger
  • Vitlök
Nachos & Tortilla
  • Majs
  • Vitlök
  • Lök
  • Tomat
  • Paprika
  • Chili
  • Cayenne
  • Koriander
  • Sesam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *